Kom in verzet

Sluit je aan bij De Tegentijdse Beweging van tijdrebellen. Iedereen die De Tegentijd gelopen heeft is welkom. Je krijgt iedere maand een uitnodiging om samen met anderen vorm te geven aan jouw verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties.

Een groep mensen loopt door een prachtige groene omgeving

Sluit je aan bij de beweging:

We gebruiken het Nederlandse platform petje.af om De Tegentijdse Beweging te organiseren. Via petje.af/tegentijd of de widget op deze pagina heb je toegang tot maandelijkse wandelingen met gelijkgestemden, inspirerende content en andere extra’s om jouw verzet tegen de korte termijn vorm te geven. Kies voor “De Tegentijdse Beweging” om toegang te krijgen.
Deze content is alleen beschikbaar voor leden via Petje.af vanaf het pakket:

De Tegentijdse Beweging (€ 5 per maand)

Neem je petje af!

Heb je al een account?Login met Petje.af

De Tegentijdse Beweging

Iedere maand een wandeling

Op de eerste maandag van de maand maak je een wandeling van een uur met één of twee gelijkgestemden. In je eigen buurt. Wij zorgen voor de uitnodiging.

Samen met gelijkgestemden

Iedereen die meedoet aan de beweging liep eerst De Tegentijdse Tocht en deed een belofte. Verder zijn we heel verschillend. Iedereen die geeft om de toekomst is welkom.

Een wisselend scenario

Voor iedere wandeling sturen we je een scenario. Dit zullen vragen of onderwerpen zijn waar je met elkaar over kunt nadenken. Is er meer te zeggen? Praat gerust na!

Actie voor toekomstige generaties

Regelmatig zullen de scenario’s of andere activiteiten uitnodigen om iets te doen dat van waarde is voor de toekomst. Een ritueel, een ingreep in de fysieke ruimte. Zo gaan we van praten naar actie.

Wandelaars worden gidsen

De Tegentijd is een open beweging. We nodigen wandelaars die willen graag uit om zelf tijdgids te worden. Je begeleidt dan zelf wandelingen en groepen toekomstige tijdrebellen.

Op naar een half miljoen tijdrebellen

Onze ambitie? Een half miljoen tijdrebellen in 2025. Samen zetten we de belangen van toekomstige generaties op de kaart en komen we in actie voor een betere toekomst.

Colofon

Het scenario van De Tegentijd is geschreven door Merlijn Twaalfhoven en Jasper Visser. Het script is ingesproken door Merlijn Twaalfhoven, Laura Mentink en Ami Kane met muziek van Merlijn Twaalfhoven. Foto’s op deze website: Sebastiaan de Groot.

Contact

De Tegentijd nieuwsbrief: info@turnclub.org
Voor optredens, workshops en samenwerkingen: anne.stoop@turnclub.org
De Tegentijdse Tocht: tegentijd@turnclub.org
Plekberaden: miriam@turnclub.org