Kom in verzet

Sluit je aan bij De Tegentijdse Beweging van tijdrebellen. Iedereen die De Tegentijd gelopen heeft is welkom. Je krijgt iedere maand een uitnodiging om samen met anderen vorm te geven aan jouw verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties.

Een groep mensen loopt door een prachtige groene omgeving

Waarvoor gebruiken jullie deze informatie?

We gebruiken jouw gegevens met drie doelen:

  1. We sturen je informatie over De Tegentijdse Beweging via email en – indien mogelijk – post.
  2. We koppelen je aan gelijkgestemden om invulling te geven aan je verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties. Hiervoor gebruiken we enkel je voornaam en telefoonnummer.
  3. We nodigen je uit voor bijzondere activiteiten en momenten rondom De Tegentijd.

We slaan je gegevens op en verwerken deze als volgt:

  • We gebruiken MailChimp om je gegevens te beheren.
  • We voegen je handmatig toe aan een groep met andere deelnemers in je eigen woonomgeving.
  • We voegen je toe aan een WhatsApp of Signal groep met deze andere deelnemers.
  • We delen je gegevens verder niet.
  • Je kunt je altijd uitschrijven.

Lees ons hele privacybeleid.

De Tegentijdse Beweging

Iedere maand een wandeling

Op de eerste maandag van de maand maak je een wandeling van een uur met één of twee gelijkgestemden. In je eigen buurt. Wij zorgen voor de uitnodiging.

 

Samen met gelijkgestemden

Iedereen die meedoet aan de beweging liep eerst De Tegentijdse Tocht en deed een belofte. Verder zijn we heel verschillend. Iedereen die geeft om de toekomst is welkom.

Een wisselend scenario

Voor iedere wandeling sturen we je een scenario. Dit zullen vragen of onderwerpen zijn waar je met elkaar over kunt nadenken. Is er meer te zeggen? Praat gerust na!

Actie voor toekomstige generaties

Regelmatig zullen de scenario’s of andere activiteiten uitnodigen om iets te doen dat van waarde is voor de toekomst. Een ritueel, een ingreep in de fysieke ruimte. Zo gaan we van praten naar actie.

Wandelaars worden gidsen

De Tegentijd is een open beweging. We nodigen wandelaars die willen graag uit om zelf tijdgids te worden. Je begeleidt dan zelf wandelingen en groepen toekomstige tijdrebellen.

Op naar een half miljoen tijdrebellen

Onze ambitie? Een half miljoen tijdrebellen in 2025. Samen zetten we de belangen van toekomstige generaties op de kaart en komen we in actie voor een betere toekomst.

Colofon

Het scenario van De Tegentijd is geschreven door Merlijn Twaalfhoven en Jasper Visser. Het script is ingesproken door Merlijn Twaalfhoven, Laura Mentink en Ami Kane met muziek van Merlijn Twaalfhoven. Foto’s op deze website: Sebastiaan de Groot.