Na afloop van de wandeling

Welkom terug. Als je de wandeling met een gids loopt, zal deze je meenemen voor een korte workshop met een paar opdrachten. Je kunt na afloop helemaal onderaan deze pagina verder klikken naar de laatste stap.

Loop je op eigen initiatief, ga dan even ergens zitten.

Neem je omgeving in je op.

Wat zie je, dat je aan de ervaring van net doet denken?

Kun je dat in beeld brengen?

Met een tekening, gedicht of lied?
Probeer het eens.

Pak nu een stuk papier.

Welke belofte kun jij het kind dat je net ontmoet hebt maken? Schrijf deze belofte in een brief aan de dit kind of visualiseer je belofte op een andere manier. Je hebt alle tijd, haast je niet.

Als je klaar bent met schrijven, adresseer je deze brief op de achterkant, of onderaan, aan jezelf. Geef hem vervolgens aan je gids die ervoor zal zorgen dat hij bij ons terecht zal komen. Of, als je alleen loopt, kun je jouw brief per post of als digitaal bestand naar ons sturen. Stuur hiervoor een email aan miriam@turnclub.org. Wij sturen deze dan later weer naar je op, om je te helpen in je verdere reis.

Bij je gids kun je ook een boodschap achter laten voor de toekomst. Dat kan door iets te schrijven op een papier dat je van de gids krijgt. Wij zorgen er dan voor dat jouw boodschap bij alle andere Tegentijdse boodschappen in het grote boek voor het jaar 2121 komt.