Welkom, reiziger!

Welkom bij De Tegentijd op Festival 2030. Je gaat straks een wandeling maken vanaf het ontstaan van alles naar het jaar 2121. Daar heb je een bijzondere ontmoeting.

Je loopt vanaf het Huigpark via het Singelpark naar de Oude Sterrewacht. We lopen in oostelijke richting en volgen de Singel. Je kunt het bijna niet missen. Vergeet onderweg niet om ook goed op je omgeving en het verkeer te letten terwijl je luistert en loopt.

Je kunt De Tegentijd ook elders ervaren. In een ander park of het bos. Stippel dan eerst een wandeling uit van ongeveer drie kilometer. Begin pas aan de ervaring als je op het beginpunt van deze wandeling bent. De hele ervaring duurt ongeveer anderhalf uur.

Neem pen en papier mee, een goed opgeladen telefoon met oortjes en een genoeg streaming data. Verder heb je niets nodig.

Je loopt vanaf het Huigpark via het Singelpark naar de Oude Sterrewacht, in oostelijke richting. Je kunt het bijna niet missen. Vergeet onderweg niet om ook goed op je omgeving en het verkeer te letten terwijl je luistert en loopt.

We beginnen met een korte video, dan een muzikale wandeling en dan een workshop. Als je klaar bent om te beginnen, klik dan op de knop hieronder.